Обувки

Как да изберем перфектните обувки

Перфектната обувка?

Няма спор, че освен огромното разнообразие от дрехи, другата голяма любов на всяка уважаваща себе си представителка на нежния пол е не кое да, а самите те – обувките. Дамските обувки на висок ток придобиха известна символика още с написването на приказката за Пепеляшка, в която благодарение на своята изгубена пантофка, тя открива принцът на нейните мечти. А с появяването на телевизионния екран на култовия приятелски сериал Сексът и градът, чиято главна героиня Кари Брадшоу е истинска маниачка на тема високи и маркови обувки, те окончателно се канонизираха като едно напълно законно пристрастяване на всяка жена по света. За тези, които все още не са наясно, според последни модни проучвания, идеалните обувки са именно тези свисоки токове. И поради тази причина днешната статия има за цел да ви помогне при иначе нелекия избор за най-хубави такива обувки.
Първата стъпка, която винаги е за препоръчване, е да се оставите изцяло в ръцете на модните консултанти, които са предложили своите услуги, тъй като определено те знаят най-добре кой точно модел обувки ще ти приляга идеално, а ако пък се нуждаеш от още по-специално и детайлно обслужване, просто е необходимо да посетиш определените от теб магазини по-рано сутрин.

Провери дали обувките са ти по мяркаОбувки

Поне два пъти провери дали обутите от теб обувки са ти точно по мярка. За разочарование на всички представители на силния пол, които почти винаги изнемогват докато акомпанират на своите половинки по време на шопинг, все още не съществуват универсални обувки. Именно поради тази причина е важно да бъдете сигурни, че сте попаднали на вашия размер.

Отделете нужното време

, за да прецените дали харесаните от вас нови обувки ще подхождат на структурата на тялото и фигурата ви като цяло. Ако имаш тяло тип круша, то значи трябва да заложиш на чизми ботуши. В случай, че имаш спортно и слабо тяло, подходящите обувки за теб са ботите на висок ток. А ако тялото ти е с форма на пясъчен часовник, можеш да бъдеш спокойна, тъй като за него не съществуват почти никакви ограничения.

Удобни ли са обувките?

Удобството е много важно, тъй като е напълно възможно размерът им да е точен, но някъде нещо да те драска, стиска и причинява болка. Добра идея е да направиш няколко обиколки в магазина, за да придобиеш представа дали биха се отпуснали или просто не са твоите обувки. Никога не позволявай да бъдеш убедена насила да купиш нещо, когато не си сигурна в своя избор, защото това е честа практика.

Препоръчвам качествените обувки на http://aquamarineshoes.eu/