Тримера за вежди действа ли?

Няма време за дълги и скъпи процедури в салон? Изпробвахме тази малка джаджа за епилация, която е популярна в Instagram: тример за лице Flawless Finishing Touch Remover и тример за вежди Finishing Touch Flawless Brows. Оказа се, че е това е идеален продукт за тези, които търсят лесно и удобно решение за епилация.Предполагаме, че повечето от нас не могат да се доверят изцяло на посещения в салони сега. Никога не е съвсем безопасно. Особено ако е за нещо малко, като оформяне на вежди или за премахване на мъха над горната ни устна – готови ли сме да рискуваме здравето си? Някои от нас не са готови за това – предпочитаме да останем с гъсти вежди или да използваме пинсети, за да се справим с безформените косми. Инстаграм и интернет са заети също като нас, търсейки решения за епилация и всяка втора реклама посочва нова система, лечение или джаджа

Епилацията е толкова лична тема, защото всеки има свой собствен начин да се справи с това и да го направи. Имам оскъдни вежди – така че не бях много запален да отида в салон за оформяне на вежди!

Но ако все пак желаете да имате перфектни вежди в домашни условия ние ви препочъчваме тримера за вежди защото:

  • Той е идеален и безболезнен метод;
  • Finishing Touch е със супер прецизна микропрецизна подстригваща глава, обкована в 18-каратово златно плато. Проектиран да изглежда като писалка, можете да носите Finishing Touch Flawless Brows в чанта, козметичен несесер или джоб и да го използвате дискретно, когато забележите, че веждите ви се нуждаят от малко внимание.

Златото е благороден метал, считан за най-благоприятен за кожата, в сравнение с стомана или алуминий. Златото няма да позволи дразнене, наранявания, порязвания или подутини и да съсипе перфектните ви вежди, а също така изглежда страхотно в огледалото и се чувства страхотно в ръката ви!

Когато забележите прорасли или област от стърчащи косъмчета, която се нуждае от незабавно внимание, лесно ще ги оформите.

Надявам се статията да ви е харесала. Ще се радваме на вашите коментари и мнения