Обувки с инкрустации

Идея със стил – бижута и за обувки

Обувки с бижута?

Много вярно сте прочели!

Защо след като съществуват украшения за краката да няма и за стилните и изчистени обувки, с които да подрънквате всеки път щом стъпвате? Екзотично, нали?

Бижутата за обувки станаха новия хит за пролетния сезон. Както се вижда от снимката, стои много по-ефектно, изчистено и семпло, отколкото може би си представяте. Има няколко вида тип украшения, както има такива за ръце, крака, уши и деколте.

Аксесоари за абувки!?

  • Тип гривна – Те са предимно са високи обувки, като ботуш или боти, например. Приличат на гривна. Нека модела, на който да сложите тази гривна да е по-изчистен, за да не стане кич и да може да сложите в някои случаи гривна с камъни по нея, особено когато тоалета го позволява. Така сто процента ще привличате погледите към краката си…под коляното.
  • Клипси – Вечерните обувки ще станат още по-бляскави и шикозни, с едни украшения тип клипси по тях. Този вид украшения могат да бъдат със златист или сребрист отблясък и да привличат окото и светлината на прожекторите. По-екстравагантните пък от вас могат да заложат на клипси със скъпоценни, разноцветни камъни по тях. Но разбира се трябва да се съобразите и с облеклото си, а украшенията да са поставени и върху двете обувки.
  • Коланчета за обувки – Времето все още не се е стоплило окончателно и позволява все още да поносваме отвреме навреме старите, доскучали ни вече тотално ботуши. За този тип обувка може да се получи чудесно освежаване с “коланчета” за ботуши, които може да са различен цвят от цвета на ботуша. Така ще внесете малко повече настроение и цвят в сивите дъждовни пролетни дни. Но запомнете, че ако имате кожени ботуши, този тип украшение може само да ги загрози. Затова не експериментирайте върху тях.
  • Пръстени – Мда, но не на обувката, а на токчето на елегантната или всекидневната обувка. Разбира се става въпрос само за тънките токчета. Изглежда много ефектно, гаранция. В случая обаче не е нужно да слагате и на двете обувки от тези пръстени, а също така задължително трябва да са съчетани с цветовите нюанси на дрехите. Пръстените могат да бъдат, както тънки, така и по протежение на целия ток.

Ами няма какво друго да добавим, освен че с нетърпение ще очакваме всички тези нововъведения в модата на обувките. Тогава ще можем да избираме ефектни аксесоари на аксесоарите.

Благодарим на e-obuvki.com за материала!