Кухня с ярки мебели

Идеи за обзавеждане и дизайн на кухня

Идеи за малка кухня

Искате да посрещате гости, забърквате ястия или похапвате с апетит в стилна и модерна кухня? Не случайно я наричат сърцето на дома. Та нали трябва да бъде най-топлата, весела и любима стая. Нашите 5 идеи ще ви помогнат да я направите точно такава!

Разноцветно осветление

Най-яркият тренд в кухненското обзавеждане този сезон. LED осветлението е доста икономично, освен че създава атмосфера на елегантен и изискан нощен клуб! С негова помощ може да създадете ярки акценти и обедините отделни елементи в хармоничен стилен интериор.

осветление за кухня
Осветлението придава друга атмосфера на помещението, експериментирайте!

Ярка мебел

Смело експериментирайте с цветовете на обзавеждането, защото е известна ползата от цветотерапията за душевното здраве и равновесие. На мода са кухненските гарнитури с разноцветни фасади, напомнящи за детски кубчета с огромни размери, кухненските фотопанели, поразяващи със сочни цветове и натурални изображения и столовете във всички краски на дъгата. Повече цвят – повече радост!

Кухня с ярки мебели
Интересни интериори за кухня в стил Поп арт

Арт хладилник

Снежнобелите хладилници отдавна не са актуални. Хот тренд са сложните декорации и интензивни цветове. Повечето фирми вече са включили в арсенала си най-различни по цвят хладилници от бледо розово до сигнално жълто или декорирани с известни символи като Айфеловата кула или британския флаг. По-икономичният вариант е декоративното фолио, което може да превърне хладилника в аквариум или слънчогледово поле – решавате вие.

Свежи аксесоари и техника

Кухненските атрибути се превърнаха в изпитателно поле за фантазията на дизайнерите. Инструменти за готвене, рендета и сита, миксери, блендери и тостери могат – и трябва – да бъдат ефектни и жизнерадостни. Бъркалки и лопатки с идеална форма и разноцветни дръжки, панери за хляб, напомнящи за НЛО, ръкохватки от ярък каучук – чувството за хумор, с което са създавани тези аксесоари заслужава горещи аплодисменти.

Необикновена посуда

„Смачканият” порцелан, който прилича на сдъвкана хартия, чинии, украсени с един размах на четката и напомнящи за палитра на художник, вази във формата на истинско сърце, „дантелена” посуда от хромирана стомана – съвременните технологии дават живот и на най-причудливите дизайнерски фантазии. Необичайният изискан порцелан може да се превърне в централно украшение на кухнята, ако го поставите на стъклен рафт с ефектно осветление.

Вижте още идеи за кухни в нашата галерия

[Best_Wordpress_Gallery id=“2″ gal_title=“Идеи за интериор на кухня“]

След всичко това кухнята ви със сигурност ще бъде изпълнена с живот и усмивки, и единственото, което й трябва е топлината на семейното огнище!