Как да направим любимия си парфюм по-траен?

На всеки се е случвало да попадне на страхотен аромат, от който, обаче, след известно време не остава и помен. С качествения парфюм едва ли ще се сблъскате с този проблем – една от причините хората с вкус да залагат на оригиналната маркова парфюмерия е именно нейната трайност. С хубав качествен парфюм ще си осигурите доза свежест и ухание за дълго.

Такива аромати безспорно можете да откриете в онлайн магазина на Parfium.bg. Там всички предлагани продукти са оригинални, с което ще си гарантирате усещане на избрания от вас аромат през целите ден или нощ. Защо бихте се спрели на продукт, който, след само час, вече едва ще се усеща върху кожата ви? Заложете на парфюми от висок клас като предлаганите от parfium.bg и страхотното благоухание ще ви съпътства навсякъде за дълго.

И, все пак – колкото и оригинален и траен да е даден аромат, има няколко начина, чрез които ще удължите живота му върху вас осезаемо.

Използвайте по-силен вариант на любимия си парфюм

За онези от вас, които са върли почитатели на приятните есенции, е известно, че има съществена разлика в трайността между тоалетната и парфюмната вода. Както и между чистия парфюм и одеколона.

Ако искате да усещате любимите си ароматни нотки за по-дълго, спрете вниманието си върху парфюмните води или пафюмите. Там екстрактите от парфюмно масло са най-силни – миризмата на продукта е в пъти по-интензивна, което се отразява и на трайността му върху кожата.

Съчетайте няколко продукта от една и съща серия

На пазара изобилства от комплекти, които предлагат парфюм, душ-гел и лосион за тяло например. Чудесен начин да удължите живота на есенцията върху кожата си, е като съчетаете употребата на няколко продукта с един и същи аромат. Взимайки душ, използвайте парфюмирания душ-гел, след което подхранете кожата си с лосиона за тяло, чиято основа е също парфюма от комплекта. Завършете тоалета си с няколко впръсквания от благоуханието и, по този начин, гарантирано ще се радвате на аромата за много по-дълго време.

Впръскайте парфюм в косата си

Кой каза, че кожата е единственото място, по което можем да нанесем от любимия си парфюм? Напръскайте косата си и, по този начин, ще усещате аромата за много по-дълго време. Топлината на скалпа естествено активира парфюмните съставки от шишенцето и с всяко ваше движение миризмата на любимия ви парфюм ще изпълва помещението.

Съществуват още много начини, чрез които да увеличите трайността на аромата, който харесвате. Най-сигурният от тях, обаче, е залагането на качествен и оригинален продукт. Подарете си това, което всъщност заслужавате.