Какво да подарим за Коледа?

Коледата идва и подаръци ще се разменят от сърце. На Коледа се срещаме с най-близките си, събираме се около празничната трапеза и разменяме подаръци, придружени със задушевни емоции. Коледната атмосфера предразполага хората към вършене на добрини. Всеки се стреми на този празник да подари приятни изненади и щастие. Тъй като Коледата е семеен празник и предразполага към домашния уют и топлина, старите традиции повеляват – да се ходи на гости у най-близките: баба и дядо, тъст и тъща, свекър и свекърва, родители. За съжаление не винаги ни достигат средства и идеи за идеалния коледен подарък, затова тук ще изложим няколко идеи за коледни подаръци за близки и семейство. Държим да подчертаем, че хубавият подарък е хубав, когато се поднася красиво и с любов. Коледният подарък трябва да бъде придружен от красива опаковка и красива коледна картичка с искрен и пожелателен текст.

1. Подаръци за баба и дядо. Подарък за възрастни хора наистина трудно се избира, но не е невъзможно. Например – коледна звезда и кошница с плодове пълна с деликатеси и други вкусни неща като плодове и шоколад. Такъв подарък носи символа на Коледата, на новото начало и на вълшебно настроение. Друг удачен вариант е да подарите семейна снимка в красива рамка, на която присъстват всички членове от голямото ви семейство плюс красива коледна покривка, а също много плодове и бутилка подбрано вино.

2. За млади семейства пък е идеален подарък красива ваза, картина, сервиз за хранене. Да не забравяме и децата! Малките деца обожават Коледните празници и ги очакват с голямо нетърпение. Именно тогава те получават най-много подаръци от мама и татко, баба и дядо, вуйчовци и лели. Задължително трябва да носите подаръци и за хлапетата. Може да зарадвате хлапетата с малки кошнички пълни с лакомства и паричка. Ще се приеме с радост подарък от плюшена играчка, конструктор, кукла на любим анимационен герой или красиво илюстрирана книжка за оцветяване. Подаръци за деца се избират най-лесно, защото вариантите са многообразни. Разбира се е важно да обърнем внимание и на опаковането на подаръците, защото моментът на разопаковането е също интересен и изпълнен с тръпнещо любопитство. Направете ефекта на изненадата от разопаковането на подаръка, възможно най-вълнуващ.

3. Подаръци за мъже по-трудно се избират, защото те са по-капризни и не винаги имаме шанса да уцелим вкусовете и предпочитанията, колкото и отдавна да познаваме човека. Мъжкият подарък, трябва да бъде свързан с интересите на мъжа. Ако все пак не държите да се придържате към това правило, то може да се избере някой от класическите примери за мъжки подарък. Например – класически пример за мъжки подарък е бутилка подбран алкохол, колан и портфейл, риза или красив пуловер, вратовръзка. За по-младите представители на силния пол, ще бъде подходящ подарък – интересна книга, флаш памет, диск с любима група или козметика за мъже.

4. За любимия човек е важно да изберете нещо, от което той се нуждае. Например козметични процедури придружени с масаж ще накарат вашата половинка да забрави за натрупаното напрежение и стрес. Такъв подарък ще накара любимия човек да се почувства като прероден и освежен, готов за нови предизвикателства. Не пренебрегвайте тази идея.

  • Ако вашия избраник има любимо списание, подарете целогодишен абонамент за списанието.
  • Прекрасен подарък за любимия човек или близък приятел ще бъде билет за концерт на любим изпълнител или покана за някое грандиозно музикално събитие. Ако сте избрали такъв подарък, то трябва още сега да проверите програмата за декември или януари.
  • Коледата предразполага към сантименталните подаръци. Ако се чудите какво да подарите на вашата половинка, то един фотоалбум с всички ваши снимки от специалните случаи в живота ще бъде добро попадение. Съберете всички щастливи снимки от рождени дни и други празници и ги поставете в луксозен албум с надписано пожелание за щастие нестихваща любов.

5. За приятелите си можете да организирате весела вечер на зимната пързалка или в зала за игри. Игра на дартц, джаги или билиярд ще бъде забавно преживяване по празниците. Можете да изпечете коледни сладки и да ги опаковате в красива кутия.

6. Най-добрата ви приятелка все се кани да тръгне на фитнес, но все не успява да го направи. Подарете й фитнес карта, опакована в красив подаръчен плик. Подаръкът със сигурност ще се оцени.

7. Най-добрия ви сантиментален и чувствителен приятел, може да изненадате приятно със самостоятелно подбрана от вас DVD колекция от любими филми.

Където и да отидете на гости тази Коледа, чудесен подарък ще бъде красив коледен сувенир или играчки за елха, гирлянди, фигурки на Коледни персонажи. Те са нужни във всеки дом и семейство. Такъв подарък ще донесе празнично настроение и радост.

Добрият подарък е този, който е уникален сам по себе си:

  • Подаръкът трябва да бъде личен.
  • Да е съобразен с интересите и хобито на човека.
  • Подарък за мъж, който харесва спорта, трябва да представлява екип фланелка на любим отбор и др. Например ако е фен на някой футболен отбор. Един екип, топка или ключодържател на любимия отбор, ще го направи безкрайно щастлив.
  • Подаръкът за жена, трябва да бъде свързан с нещо което тя много обича.
  • Подаръкът за дете, трябва да представлява любима играчка или игра и разбира се, трябва да бъде подбран с много обич.
  • За възрастните е важно вниманието и отношението, а не самия подарък. Подарете нещо, от което се нуждаят. Ако ли няма такова нещо, подарете нещо вкусничко, поднесено с много, много обич.

И накрая държим да ви припомним, че подаръците, които ще подарявате тази Коледа на ваши роднини и близки, трябва да бъдат подбрани с много обич. Защото подарък от сърце се усеща, както и този за отбиване на номера. Изберете подходящия подарък за Вашите близки от www.s-gifts.bg