Как да кандидатстваме за бърз кредит през платформата на CreditWok

Кредит без поръчител и обезпечение

На финансовия пазар у нас има много кредитни институции – всяка от тях предлага различни параметри и условия по отпусканите кредити. Потребителят усилено търси най-добрата сделка, но за да направи най-правилния избор трябва първо да прецени какъв точно е типът кредит, от който има нужда и който ще отговори на личните му изисквания. Най-често срещаният вид краткосрочни парични заеми са необезпечените бързи кредити без поръчител и само с карта за самоличност. Това означава, че те не са гарантирани от личните Ви активи или не се изисква Ваш близък да бъде поръчител по кредита.

Какъвто и тип на кредита да изберете трябва да сте сигурни, че продуктът се вписва във Вашия месечен бюджет и отговаря на нуждите Ви. Вие ще трябва да го изплатите в уговорения срок, за да няма нежелани последици като допълнителни лихви и създаване на негативна кредитна история – когато кандидатствате за какъвто и да е вид кредит, важно е да знаете предварително какви ще са последствията при просрочие. Най-доброто решение на временните Ви финансови затруднения е бърз онлайн кредит „CreditWok България“ ще Ви помогне в избора.

Какво е необходимо, за да кандидатствате за бърз кредит до заплата с 0% лихва?

За да кандидатствате за кредит без лихва до заплата от партньорите (кредитни институции) на „CreditWok България“ на първо място трябва да бъдете на повече от 18 години и с постоянно местожителство в Република България. Трябва да имате лична банкова сметка, както и свой собствен e-mail адрес и личен мобилен телефон. Основен принцип на партньорите ни е отговорното кредитиране и респективно отпускането на заеми само на хора, които могат да си позволят изплащането на заем – извършват се необходимите проверки индивидуално по всички молби за заем. Личните данни на всички наши клиенти са защитени – ние сме регистриран администратор на лични данни.

Преди да кандидатствате за бърз заем Вие трябва да сте наясно, каква сума можете да си позволите да заемете и дали ще се справите с погасяването. Ние Ви даваме гъвкавост при избора на сумата и срока – чрез плъзгачите на интернет страницата ни CreditWok.com имате възможност да избере точната сума, която Ви е нужна – от 50 до 2000 лева, за срока, в който смятате, че ще можете да погасите заема – от 5 дни до 24 месеца.
Одобрение по молбата за заем – какво следва след това?

Ние ще изберем най-добрата оферта за Вас и партньорът ни, който я предоставя, ще Ви изпрати e-mail с договора за заем – след като го потвърдите чрез един клик на уникалния линк в e-mail-а, ще получите сумата по Вашата лична банкова сметка.
Кога може да кандидатствате отново за бърз кредит?

Ние не гарантираме, че всеки заем ще бъдат одобрен – партньорите ни (кредитни институции) ще разгледат внимателно и индивидуално всяка кандидатура за заем, за да се уверят, че това е най-добрият избор, не толкова за тях, колкото за Вас самите.
Кандидатствайте още сега за бърз кредит през платформата на CreditWok.com и ще разберете, защо толкова много от нашите клиенти твърдят, че услугата ни е надеждна, бърза и достъпна – ще изберем за Вас най-удачното финансово решение.