Кратки съвети за пари назаем до заплата

Обикновено за кредити до заплата може да се кандидатства по телефона или онлайн. Вземете нужните пари направо от дома си без излишно губене на време с пътуване в натоварен трафик или чакане на опашки по гишета.

Ето някои от предимствата на достъпа до заем до заплата от небанкова финансова институция:

– Нямате нужда от залог или гаранция. Не рискувайте да загубите обезпечението, ако нещо се случи и не можете да върнете парите навреме. Просто трябва да обсъдите проблема, възникнал по време на текущия договор със служител на компанията и той ще ви помогне да намерите оптималното решение и за двете страни.

– Минимален брой документи. Документ за заплата не се изисква, но се нуждаете от валидна лична карта.

– Улеснени процедури. В случай на бърз кредит без документи изпращате заявлението си онлайн и одобрението обикновено идва в рамките от няколко минути, а усвояването на парите, е максимум до  24 часа.

– Без проверки. Вашата кредитна история в ЦКР няма значение, защото повечето компании ще ви дадат кредита, дори ако все още имате други дългове или изглеждате като нелоялен платец, според вашето електронно досие.

– Парите пристигат при вас спешно. В ерата на електронните транзакции парите влизат в сметката ви изключително бързо и можете да ги изразходвате веднага.

– Вие избирате продължителността на погасителния срок. Ако класическите заем се отпускан само за по-дълги периоди, в случай на бързи заеми до заплата, можете да изберете всякакъв период на погасяване, дори за един ден.

– Прозрачни клаузи на договора. Финансовият интерес за кредитора е ясен от самото начало, благодарение на електронните кредитни калкулатори.

Много от фирмите имат на своя сайт онлайн инструменти, където въвеждате желаната сума и продължителността на погасителния период, за да разберете точно всички условия на заема и общата сума, която ще платите до края.

– Поверителност. Тъй като не се нуждаете от документи или поръчители, никой няма да разбере, че сте взели заем.

– Не трябва да обяснявате за какво ви трябват парите. Докато банката ще ви зададе въпроси и ще ви помоли да попълните поредица от досадни формуляри, не е нужно да давате никакво обяснение на небанкова финансова институция. Просто е проблемът ви с каква цел ще използвате парите.