люлка

Люлка – шезлонг за бебета

Люлка – шезлонг за бебета – комфортът не е само за големите

Слънце, пясък, вълни, море… и вие удобно настанени в шезлонг или люлка, докато отмаряте на плажа или край басейна. Този комфорт вече не е привилегия само на възрастните. А и на децата.

Модерните люлки – шезлонги за бебета, са практично и удобно средство, с което вашия малчуган може да се наслаждава на същите удобства, на които и самите вие. Вече не трябва да се притеснявате, че няма къде да го настаните на плажа, или ако сте решили да си правите слънчеви бани край басейна.

Моделите са изключително подходящи, както за бебета, така и за пораснали деца. Този аксесоар успешно съвместява функциите на люлка, люлеещ се стол или удобен стол за четене и хранене на малките деца.

Често предлаганите модели са със специален сенник и няколко позиции, за да може детето да се наслаждава на пълен и постоянен комфорт. Само с няколко движения люлката се превръща в удобно легло за следобедна дрямка, стол за четене или хранене, или вибрираща люлка, която да успокои неспокойното бебе, докато заспи.

Предимствата на шезлонгите люлки са много. Те са по-леки от другите, по-лесно преносими, по-удобни и по-практични. Лесни са за почистване, многофункционални, но все пак някои родители се питат—струва ли си да купувам такова нещо за детето?

Всъщност—да.

Ето няколко неща, които може да вземете предвид, когато се колебаете дали да купите бебешка люлка – шезлонг:

1. Дългогодишна употреба.

За разлика от другите класически люлки, тези модели могат да се използват и за по-големи деца. След като детето се научи да ходи, да чете, да играе, то може да използва люлката—шезлонг като стол, като шезлонг, или като свое любимо място, където да чете, или просто да си седи. При това най-малко до 2—3 годишна възраст.

2. Сигурност

Тези модели са по-стабилни, благодарение на стойките, краката и допълнителните колани. А за палавите деца, които обичат да шават постоянно, това е важен фактор.

3. Качество

Моделите имат международен сертификат за качество, който потвърждава, че са безопасни за употреба от деца. Калъфките на седалките за люлеене също трябва да са от висококачествени материали.

4. Удобство

Анатомично оформената седалка със специална подложка за главата или таза и функцията за регулиране на седалката, са перфектни.

5. Функционалност

Основният набор от функции, като скорост на люлеене, музика, висящи играчки и други, са включени към почти всички люлки — шезлонги. Някои са с автоматична функция на люлеене, която допълнително улеснява живота на майките. Някои имат и специални сенници, за да може детето да остане по-дълго на открито.

6. Мобилност

Люлката — шезлонг е лесна за сгъване и пренасяне. Може да я носите навсякъде с вас, тъй като не заема място, а в същото време е толкова удобна. Няма проблем да я използвате в самолет, кола или докато сте навън и вършите обичайните си задължения.

Накрая ще добавим, че люлката—шезлонг осигурява допълнителна свобода и спокойствие на всяка майка. Докато детето ви е спокойно настанено в нея и в пълна безопасност, вие може да изпълните останалите си ангажименти, без да се притеснявате, че няма да успеете да се справите с тях.