Маркетинг събитието Digital4Plovdiv 2020 за пета поредна година помага на онлайн бизнеса

Как да продаваме повече онланйн? Кои са най-ефективните начини за реклама? Отговори на тези въпроси ще получите на събитието Digital4Plovdiv 2020 – Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия.

Кога и къде ще се проведе Digital4Plovdiv 2020?

Събитието Digital4Plovdiv ще се проведе на 24 и 25 септември в Конгресния център на Международен панаир Пловдив от 9:30 ч.

Какво да очаквате от Digital4Plovdiv 2020?

Digital4Plovdiv бързо се наложи и утвърди като успешен форум за иновации в бизнеса, обмяна на идеи и нетуоркинг. Петото издание на събитието събира на едно място над 40 опитни експерти в сферата на дигиталния маркетинг и електронната търговия. През двата дни, успоредно в две за лище бъдат проведени презентации и дискусии, за актуалните тенденции в онлайн бизнеса. Събитието е с практическа насоченост и всички идеи ще бъдат представени чрез реални казуси. Участниците ще имат възможността да се запознаят с лекторите и да им зададат своите въпроси.

За кого е подходящо събитието?

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Събитието е подходящо за собственици на онлайн магазини, собственици на онлайн бизнес,маркетинг мениджъри, специалисти по маркетинг и всички, които се интересуват от възможностите за онлайн продажби. Те ще могат да създадат важни бизнес контакти и ценни партньорства. Освен това, ще получат нови знания и ще научат повече за новостите и актуални тетенденции. Не на последно място, ще бъдат консултирани от доказани професионалисти в сферата, с помощта на които да подобрят своя онлайн бизнес.

Теми, казуси и работилници

По време на събитието участниците ще имат възможността да се запознаят с интересни казуси (case study), а също да се включат в дискусии и работилници (workshop). Първият ден е с основен фокус онлайн маркетинг,а вторият е за онлайн търговия. И през двата дни ще има лекции за един от най-ефективните начини за реклама – оптимизация за търсачки ( SEOоптимизация ).

Програма на събитието

Програмата на конференцията е разделена в два дни.

Първи ден (24-ти септември, четвъртък) Основна тема: Онлайн маркетинг

– Зала 1: Case Studies / Презентации

– Зала 2: Workshops / Дискусии

Теми и направления в този ден: SEO, Социални мрежи, Видео маркетинг, PPC (Facebook/Google), Content marketing.През този ден SEO експертът Георги Стефанов от една от водещите SEO агенции в България – Ganbox, ще изнесе интересна лекция на тема „Как се промени SEO през 2020г. Как да правим правилно SEO през 2021г“, която ще бъде полезна за собственици на онлайн бизнес и маркетинг специалисти.

Втори ден (25-ти септември, петък) Основна тема: Онлайн търговия

– Зала 1: Case Studies / Презентации

– Зала 2: Workshops / ДискусииТеми и направления: Официална статистика в eCommerce за 2020, Платформи за онлайн магазини, Доставки, Fulfilment, Дропшипинг, Успешни истории за онлайн търговия, Законови регулации (Н-18, GDPR), Изкуствен интелект и други иновации в онлайн търговията.

През този ден може да очаквате лекцията на Петър Дяксов – 3 Case Studies за български онлайн магазини през 2020 г.

Всички лектори може да видите в сайта на събитието d4p.bg.

Грабни билет за Digital4PlovdivИнформация за билетите и цени ще откриете на официалния сайт на събитието: https://d4p.bg

Специлен подарък С промо код D4P20GANBOX осигурен от Ganbox ще получите отстъпка от -20% от стойността на билетите.Местата са ограничени. Няма време, побързайте да си запазите билет!