Планови или аварийни ВиК услуги

В един момент на всеки му се налага да прибегне към ВиК услуги. Много фирми твърдят сами за себе си, че са едни от лидерите на пазара в сферата на този вид услуги. Добре е обаче да се запознаете предварително с повече подробности за дейността на фирмата, да проучите мнения на клиенти и да имате поне най-елементарни познания, за да изберете наистина подходящи специалисти, които да извършат необходимите дейности за вас.

Може да се извършват планови ВиК услуги, както и аварийни ВиК ремонти. Огледът обикновено е безплатен и не би трябвало да ви ангажира с решение.

Смяната на водопроводни щрангове е една от основните предлагани ВиК услуги, от които клиентите най-често се нуждаят.

Старата водопроводна инсталация може да бъде подменена с нова – полипропиленова.

Търсете изпълнител на задачите ви, който при самото техническо изпълнение ще влага материали по вид, качество и цолаж, които точно да съответстват на нормите и на предварителните уговорки, които ще направите.

Често се налага да се извършат ремонти на вътрешни ВиК инсталации. Те могат да бъдат от доста разнообразно естество, но едни от най-честите, които се налагат, са следните:

  • Смяна на вътрешна водопроводна разводка в баня;
  • Ремонт на канализация;
  • Корекции на ВиК инсталации по желание на клиента-промяна на трасета и т. н.

Търсете специалисти, които ще работят оперативно и качествено на разумни, оптимални цени!

В сферата на ВиК услугите е възможно да се наложи да се отстраняват аварии на водопровод, канализация и отопление както в някои от общите части на сградата, така и в отделни апартаменти. Ако се наложи да ползвате съответните услуги в някой от почивните дни, ще трябва да се съобразите и с това кои фирми работят тогава.

Най-добрите се стремят да реагират максимално бързо, стандартно – до около 2 часа от приемане на заявката за нужда от аварийна ВиК услуга.

Много от ВиК фирмите предлагат и тестване на стари водомери. В съгласие с нормативните изисквания, всеки водомер подлежи на проверка веднъж на всеки 10 години. Ако решите да се възползвате от тази ВиК услуга, тогава ще ви посети компетентен екип, ще демонтира водомера, той ще бъде проверен в лицензирана метеорологична лаборатория и върнат и монтиран обратно

Цената за вертикални щрангове на апартамент може да варира в много широк диапазон. Тя зависи много и от това дали става дума за цялостна подмяна на вертикални щрангове или за частична подмяна.

Предлага се много голямо разнообразие от тръби за водоснабдяване и канализация. Различават се по материалите, от които са направени, по технологиите на производство и по свойствата.