Празнични официални рокли

Свети Валентин мина, но това не означава, че единственият празник, който заслужава да изглеждате великолепно. Все пак официалните рокли са за всеки по-специален повод и разбира се официални събития.  Няма да сбъркате, ако погледнете на тези моменти, като възможност да се развихрите и да извадите на показ най-добрите си черти. Всеки един важен празник заслужава да бъде посрещнат подобаващо. Това означава, че вечерните официални рокли са задължителни и може би тук идва и най-трудният избор.  За да ви улесним в този не толкова лесен избор, ви предлагаме няколко варианта на официални рокли, които ще накарат всеки да се обръща зад вас.

Дълга черна рокля

Класическите модели са за хората, които не обичат да експериментират с модата и въпреки това се придържат към добрата стилистика.  Дългата кройка се разпознава лесно и един отличителните знаци за официална визия. Все пак такава официална рокля няма как да присъства в ежедневието. Различни са вариантите на тази рокля: с цепка, гол гръб или подчертаване на цялата фигура.

Розово

Официалните рокли в розов цвят са подходящи и за Свети Валентин, но не само. Можете да ги носите на всички специални поводи. Разбира се, нюансът трябва да доближава до цикламено, но не прекалено.  Подходящата дължина е над коляното, в бизнес стил. По този начин изваждате на показ красивите черти на фигурата си, без да се разголвате.

Златно

Официалните рокли тип златно са много подходящи за по-смелите дами. Тези рокли определено бият на очи и ако искате да бъдете екстравагантни и елегантни – това е решението за вас.  Хубаво е да изберете модел, който не разкрива много плът, така ще поставите акцент върху самата рокля и начина, по-който изглежда под светлината.

Червено

Червено е цвят, който акцентира върху женствеността, дързостта, смелостта и характера на една жена. Този цвят е предпочитан не само за празника на влюбените, но и за всеки друг официален и специален повод.  За да сте секси и привлекателна в този вид официални рокли, можете да изберете такива, които са с акцент дантела или пък са плътно по тялото. Така ще подчертаете извивките си и ще създадете образа на фаталната жена, а това определено привлича вниманието.