Сестрите Хадид и модата

Докато някои модни марки се надпреврват да избират коя от двете сестри Hadid да се поканят за снимане на рекламна фотосесия, Джеръми Скот е решил да покани и двете.

White и Gigi Hadid са лицата на новата рекламна фото сесия пролет / лято 2017 на италианската марка Мошино.

Моделът White Хадид за2016 г. и моделът Gigi Хадид за 2015 г. заедно те са счупили рекордите, когато става въпрос за рекламни фото сесии на модни марки.

В новата фотосесия на Fendi също е с участието на сестрите супермодели.

В новите снимки за фото сесията на Moschino сестрите Хадид са заобиколен от папараци, снимащи ги в рокли от колекция Пролет / Лято 2017,а фотографиите са направени от известния моден фотограф Стивън Мейзъл. “Аз съм вдъхновен от снимките на папараците, тъй като те винаги са модерни.” – Казва Jeremy Scott. Припомнете си, че тази година беше белязана от инцидент, който възникна между Gigi Хадид с папараците, понеже някой казал че е толкова красива за модел, че не е трудно да бъде в тази роля..

Сестри Хадид се появяват също и в новата фотосесия на Fendi за пролет / лято 2017.

White Hadid, по-малката сестра на вече известната Gigi Хадид, тази година е обявена за модел на годината, след като засне фотосесии за марки като JW Anderson, Calvin Klein и Nike, White стана лице на модна къща Fendi.

Когато тя влезе в света на модата, всички си мислеха, че тя няма да постигне успеха на сестра си, обаче, редица фотосесии доказаха обратното. Whiteсе похвали в Instagram профила си, като добави, че започва годината си по възможно най-добрия начин.

“Реализирам всичките си мечти”, пише White при описанията на снимките на новата фото сесия, Припомнете си, че в Whiteучаства в модно шоу за 90-годишния юбилей на Fendi, така че тази новина не е голяма изненада.

В рекламната кампания White и Gigi Hadid, застават пред обектива на Карл Лагерфелд.

Източник: https://mes.bg/blog-section