грим

Всяка дама заслужава домашен салон за красота

Понякога се оказва, че сме принудени да променим навиците си. Свикнали да се движим по добре утъпкания път на рутината. Обикновено всяко излизане на съседна пътечка ни носи недоверие и стрес. Но това е абсолютно погрешен подход, ако искате да сте здрави и да се забавлявате. Гледайте на всяка ситуация (дори и неблагоприятните), като на възможност. Само и единствено тогава ще запазите своята увереност и щастие.

Не е голяма драма, че не можем да се разкрасим подобаващо. Винаги има начин да направим това и сами. Трудно ще изпълним целия репертоар на козметичните салони, но това което е по силите ни, можем да опитаме.

Гладка кожа

Депилацията в домашни условия не е труден процес. Даже напротив. Разнообразните методи за постигането й ни предоставят избор как да го направим. Само се изисква малко време и търпение.

Прическа на ниво

Постригването е по–трудно, но ако поддържате косата си с необходимите за целта продукти, тя ще запази своя красив вид за дълго. Боядисването не е мисия невъзможна. Ако не е наложително и сте свикнали да го правите при професионалисти, не избързвайте.

Маникюр

Това е най–сладката част от домашното разкрасяване. Дори и да не ви се налага ежедневно гримиране, няма как да не поглеждате към ръцете си. И ако те са в окаяно състояние, няма да ви е никак приятно.

Сега е времето да се специализирате относно гел лака в домашни условия. Как да изберем подходящата лампа? Това е първата покупка, която трябва да направите. LED лампата за маникюр е едно полезно и дълготрайно вложение. Няма как да не влезе в употреба. Ще трябва да се снабдите и с останалите принадлежности за целта, но тя е тази, която ще се използва доста дълго време.

Вариантите са разнообразни, както по отношение на режима на работа, така и по форма. Това са незначителни подробности, но е хубаво да предвидите нещо важно. UV моделите също ще ви помогнат да си направите красиви нокти в домашни условия, но LED лампи за маникюр са за предпочитане.

Причината е много проста. Изпичането на лака става бързо. Като качество може и да не намерите разлика, но ако трябва да сте ангажирани с процедурата само 20 минути вместо 40, ще оцените предимствата.

Все пак бъдете внимателни при избора на лак. Някои марки изискват точно определен тип лампи. Не всеки ще се запечата успешно на LED моделите, но последните не носят никаква вреда за кожата.

В добавка на това, дълготрайността на крушките е изключително голяма и едва ли ще ви се наложи да ги сменяте някога.

Отдавна не е изключение дамите да се радват с безупречен маникюр, благодарение на собствените си усилия. Повярвайте, удоволствието е не по–малко от общоприетите методи!